Lanterfanten online training

In 6 modules creatiever, productiever en gezonder

De rust om productiever te worden

Ben jij ook bang voor succes? Stel je daarom als ondernemer uit wat er echt toe doet? Verzin je van alles om je succes voor je bedrijf maar uit te stellen? Dan heb ik iets voor je. Je hoeft er de deur niet voor uit. Ik ben een online training aan het maken om je eigen uitstelgedrag eens en voor altijd aan te pakken. Zodat je kunt gaan doen wat echt belangrijk is. Hoe? Door meer te lanterfanten. Dat klinkt tegenstrijdig. Dat is het ook. Maar het werkt.

Werkelijke rust, bewust lanterfanten, geeft je brein de broodnodige rust om creativiteit naar boven te halen.

UIT MIJN ERVARING BIED IK JE OPLOSSINGEN

Je gaat je bewust worden van jouw uitstelgedrag, ontdekken wat er onder zit. Wat je kunt doen om dagelijks verbetering te merken in gezondheid, relatie, creativiteit en productiviteit. Zodat jouw unieke talenten eindelijk over het voetlicht komen. Zodat je missie om de wereld een stukje mooier te maken, gezien wordt. Dan wordt jouw levensdoel vanuit het lanterfanten geformuleerd en gevisualiseerd waardoor het in kleine stapjes komt tot doelbewuste actie.

Als ondernemer kreeg ik een burnout op mijn 36 ste. Doordat ik alles wat echt belangrijk was uitstelde. Onder dat uitstelgedrag zat angst, trauma’s en een verminderd basisvertrouwen. Mijn lichaam en geest raakten zo overbelast dat ik compleet uitviel en dat heeft jaren geduurd. Ik ontdekte dat mijn lichaam mij stilzette als ik weigerde naar mijn gevoel te luisteren. Ik ontdekte hoe ik door letterlijk stil te staan, het nieuwe lanterfanten, mijn gedachten kon stoppen. Hierdoor mochten de meest mooie gevoelens en de meest creatieve en liefdevolle gedachten naar boven komen, zonder dat ik ze meteen veroordeelde.

Ik zie om mij heen zoveel ondernemers worstelen dat ik het niet langer kon aanzien. Vandaar dat ik een online training Lanterfanten heb ontwikkeld. Om jou te helpen je uitstelgedrag aan te pakken. De pilot loopt nog tot eind juni en is dan tot in detail uitgewerkt voor jou.

Wat kun je verwachten

In 6 modules leer je bewust en functioneel te lanterfanten. Je ontdekt welk type uitsteller je bent en wat de werkelijke dieperliggende reden is voor jouw uitstelgedrag. Met praktische oefeningen en opdrachten en stappenplannen. Je krijgt wekelijks een video. Je hebt een eigen leeromgeving en een eigen community om ervaringen met elkaar te delen.

Dit programma zal een kanteling betekenen voor ondernemers. 

Maarten Smit

De waarde

 • De volledige stappenplannen met alle ins en outs, zonder dat je verder nog iets hoeft te kopen, met een waarde van 250 €.
 • De video's bevatten waardevolle content, transparant zonder verkooppraatjes of addertjes onder het gras. Op al je vragen eerlijk antwoord. Elke afzonderlijke video heeft de werkelijke waarde van 490 €
 • De lessen met de opdrachten bevatten inhoud van jarenlange trainingen, workshops, boeken, seminars en Webinars met een waarde van 3000 €
 • Twintig jaar ervaring in coaching en training.
 • Wat voor mij vanzelfsprekend is, vanuit levenservaring, deel ik met jou. Dat is onbetaalbaar.
 • De investering voor jou is € 798 (ex btw)

Voordelen

 • Levenslang gratis toegang tot de online community
 • 40% korting op het boek Lanterfanten (12042019)
 • Gratis alle downloads in de eigen leeromgeving
 • Na afloop het certificaat van de lanterfanteraars
 • Alle video's en eventuele live webinars blijven voor de deelnemers beschikbaar

De online training Lanterfanten start op 1 juli 2018.

Je kunt op elk moment beginnen.

Ik doe mee▹